Storitve

Ponujamo storitve statistične analize vaših podatkov ter pomoč pri metodološki zasnovi vašega projekta ali naloge. Z razumevanjem do vaših potreb se za vas trudimo, da vam iz izbranih podatkov ustvarimo jasno sliko in izgradimo trdne temelje za dosego boljših rezultatov. Z nami lahko pričakujete višjo kakovost in celoten pregled nad podatki.

Kaj ponujamo našim strankam...

Poleg statistične analize vaših podatkov ali pomoči pri metodološki zasnovi vašega projekta ali naloge tudi veliko mero predanosti in razumevanja do vaših potreb z namenom zagotoviti visoko kakovostne in strokovne storitve.

Raziskovanje in analiziranje

Specializirani smo za kvantitativno in kvalitativno raziskovanje ter pristop mešanih metod, kjer združujemo elemente kvantitativnih in kvalitativnih metod.

Svetovanje


Svetovanje je ključno za zagotavljanje celostnih storitev. Včasih je potreben preprost posvet, včasih pa kompleksno svetovanje v zvezi z analizo vaših podatkov ali snovanjem oglaševalskih strategij.

Storitve dodane vrednosti

Vse stranke razumemo v največji možni meri in nekaterim, ki potrebujejo dodatne storitve le-te zagotovimo ali poiščemo druge ustrezne rešitve.

Kakovost, ki jo opazite...

Čas je za spremembo o tem kako gledate na podatke. Slednji so danes vaša moč in priložnost za uspeh, zato ni vseeno komu jih zaupate.

Znanje in izkušnje s področja kvantitativne in kvalitativne metodologije
Upoštevanje smernic, standardov poročanja ter priporočil tržnega komuniciranja
Znanstvena utemeljenost in zanesljivost rezultatov
Vse storitve vam zagotovimo na enem mestu
Visoka kakovost izvedbe
Kratki časovni roki
Ustvarjalen in v stranko usmerjen pristop
Storitev pospremljena s svetovanjem
Zagotavljanje visoko-specializiranih storitev statistične analize podatkov s področja zdravstva in družboslovnih ved